Odense-kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Klinik, butik, showroom til leje i Odense SØ

87 m2 klinik, butik, showroom i Odense SØ til leje

Erhvervslejemål på 87 m2 i hyggeligt område udlejes

I Odense SØ, har vi nu et ledigt erhvervslejemål på 87 m2 til overtagelse fra 1. juli 2023.

Lejemålet er oplagt til f.eks. blomsterbutik, brødudsalg, fodpleje eller anden form for skønhedsklinik. Andre muligheder og idéer er også velkomne.

Lejemålet er beliggende i et godt og roligt område, hvor der er blandet beboelse. Der er kort afstand til Ring 2 og Nyborgvej - og dermed ligger lejemålet godt placeret i forhold til muligheden for at komme fra og til. Lejemålet ligger på et mindre torv, hvor der her er øvrige erhvervslejere. Med kort afstand til lejemålet, er der gode parkeringsmuligheder.

Lokalerne overtages som besigtiget, men alt i alt er de godt i stand. Lejemålet er pt. indrettet med et venteværelse, som er det første rum man møder fra indgangen. Herefter er der opsat en skillevæg, som adskiller venteværelse og behandlerrum, som er det næste man træder ind i. Længere inde i lejemålet, finder du et ekstra stort lokale, hvor der her er rig plads til mange forskellige formål. Slutteligt har du via en mellem adgang til det sidst rum, hvor der herfra er adgang til en tilhørende have/gård. I lejemålet findes der en stor kælder, som er ideel til opbevaring af diverse ting, som du ikke ønsker synlig i selve lejemålet. Det er også i kælderen, at du finder et toilet.

Der trægulve i nogle dele af lejemålet og klinker i andre dele. Ved indgangen er der nogle gode glaspartier, samt et ovenlys, hvor du der får et lyst og venligt mi...