Odense-kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, klinik til leje i Odense C

331 m2 kontor, klinik i Odense C til leje

Totalrenoveret kontor/klinik til leje

Den første halvdel af dette total renoverede lejemål er netop udlejet til skønhedsklinik - nu kan de sidste 331 m2 blive jeres.

Betjent med elevator, total renoveret i højeste kvalitet med massivt egetræsparketgulv, nye toiletter, personalefaciliteter m.m. er dette meget gennemførte lokaler enten som domicil for den mellemstore virksomhed eller klinik af en hvilken som helst type.

Placeret centralt i Odense C, et stenkast fra banegården og alligevel med 2 timers gratis parkering lige foran døren for jeres kunder, og tillige mulighed for leje af p-pladser tilhørende lejemålet, ligger dette skønne lejemål der er ledigt til indflytning nu.

I har mulighed for at få indflydelse på indretningen af lokalerne, så det passer til jeres virksomhed - og vi mødes gerne i lejemålet for en helt uforpligtende snak om jeres behov.